Dnevni horoskop za 13. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 13. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu s bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume u kombinaciji sa svojim ciljevima. Upornost će vam se višestruko isplatiti. Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Bik

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava svoje misli. Ali postupci dovoljno govore o osjećanjima. Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

U susretu s voljenom osobom suočavate se s problemom nerazumijevanja u vezi sa zajedničkim prioritetima. Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Izbjegavajte stresne situacije koje vas uznemiravaju.

Rak

Bliski susret s jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Lav

Djelujete uznemireno, ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Pretjerana ambicioznost ili neskromnost pri procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Djevica

Nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati vaše kretanje i ponašanje. Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje. Uljepšajte svoj izgled kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Nalazite se pod emotivnim pritiskom i morate da poštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava s jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika.

Izbjegavajte konfliktne situacije.

Škorpija

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se već upoređujete s okolinom znajte da je vaša prednost u tome što izbjegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Strijelac

Partner vam postavlja logična pitanja, ali vi djelujete neubjedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je vama milo. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Jarac

Djelujete uznemireno, teško pronalazite svoju mirnu luku i emotivni predah. Nedostaje vam povjerenje u jednu blisku osobu. Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje vas psihofizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i vaš dio posla. Slobodno vrijeme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Vodolija

Djelujete prilično uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Nema razloga da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Ribe

Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Nudi vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da provjerite nove informacije. Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana