Dnevni horoskop za 13. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 13. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Planirajte susret ili neku atraktivnu zabavu udvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Vaša okolina djeluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahtjeve koje postavljate. Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Rak

Partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno, zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Lav

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Djevica

Mogući su različiti konflikti ili nerazumijevanje, voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbjegavajte neke “loše” navike.

Vaga

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Djelujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Škorpija

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima. U većini situacija umijete da prilagodite kriterijume svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Strijelac

Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, da biste odgonetnuli dio skrivenih poruka. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvijek postoji faktor iznenađenja. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam “polaže sve račune”. Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u “ljepši dio stvarnosti”. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete “teškim temama”.

Ribe

Primjećujete da partner vrlo lukavo ili vješto ignoriše vaše prijedloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Ne budite razmetljivi, već na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana