Dnevni horoskop za 13. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 13. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Umijete da napravite dobru procjenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rješenja. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savjest.

Bik

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promjenama. Šira društvena angažovanost djeluje pozitivno na vašu mentalnu ravnotežu.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim timom saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Lav

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Djevica

U emotivnom smislu očekuje vas novo zadovoljstvo koje će obilježiti vaš odnos sa voljenom osobom. Uvijek postoji i lakši i teži put do uspjeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu vaši saradnici. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Pokažite više razumijevanja i nove izlive nježnosti prema voljenoj osobi. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i poziv. Priuštite sebi neke lijepe sitnice kao recept za dobro raspoloženje.

Škorpija

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumijevanje u svakom pogledu. Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine i zbog toga vas očekuju različiti komentari. Potrebna vam je dobra njega i psihološka podrška.

Strijelac

Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte ljubavni susret ili atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, bez rizika nema ni uspjeha. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namjere, ali nedostaje vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cijenu ili granicu. Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Vodolija

Bez obzira na velika očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku utješnu varijantu. Dok vi trpite zbog negativnih uticaja, vaši saradnici djeluju bezbrižno i ne obraćaju pažnju na vaše zamjerke. Podstičite kod sebe umjerenost i samokontrolu.

Ribe

Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite dosadašnju strategiju. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana