Dnevni horoskop za 13. avgust

GS
Dnevni horoskop za 13. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

OVAN

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine vam donosi jedan staložen i smiren dan. Provedite ga u okruženju dragih ljudi. Na pamet će vam pasti jedna osoba. Slobodni Ovnovi neka načine prvi korak, dok oni zauzeti bi trebalo više da porazmisle o budućnosti - u kom smjeru ona ide.

BIK
Na ivici ste da svima kažete sve u lice. Bolje se suzdržite, jer time nećete ništa bolje postići. Nagomilala vam se dugo potiskivana frustracija i bijes. Razmilslite gdje se nalazi uzrok toga i pokušajte da riješite. U ljubavi se više potrudite, ako želite da vam bude uzvraćeno istom mjerom.

BLIZANCI

Vi ste poznati po filozofiranju i maštanju. Reči vam same izviru, ali danas nećete biti raspoloženi za previše druženja. I to je u redu! Previše ste se iscrpjeli psihički u posljednje vrijeme. Razmišljajte kako da napunite baterije. Partner vam je odličan saveznik u tome!

RAK

Idealan dan da završite sve što niste stigli tokom nedjelje. Ne pretjerujte u kupovini. Držite se novčanog plana. Zauzetim Rakovima će vrlo vjerovatno da proradi porodični instinkt. Razmišljaćete o sljedećem koraku o odnosu. Oni slobodni biće zaljubljive prirode. Ne odustajte od svojih želja.

LAV

Vaša riječ za druge je zapovest. Imaćete priliku da se dokažete, ali nemojte previše da se uživite u dominantnoj ulozi. Ne zaboravite na emocije. U suprotnom povrijedićete ljude koje volite. Očekuje vas priliv novca za pređašnji trud. Iskoristite ga pametno! Moguće su glavobolje.

DJEVICA

Vrlo moguće da ćete danas da uđete sa nekim u raspravu posle čega će vam biti povređen ego. Ne dozvolite sebi da vas izritira neko gori od vas. Zvijezde vam savjetuju da se bolje fokusirate na sebe i započnete dugo željenu ideju. Neki kurs il hobi će vam otvoriti nove vidike.

VAGA

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine vas upozorava da ne ulazite u bespotrebne rasprave. Neko iz okruženja će vas „navući“ na svađu. Možda će poželjeti da izvuče neku informaciju od vas. Muči vas ljubavni život. Da li preseći ili nastaviti dalje? Triput razmislite i to „hladne glave“, pre nego što doneste odluku.

ŠKORPIJA

Danas vas očekuje omanji par raspoloženja. Bićete veći dio dana osamljeni i u sopstvenim mislima. Nemojte da pretjerujete. Prijaće vam omiljene stvari ili aktivnosti. Pozovite omiljenu osobu i organizujte neku zanimljivost. Jednostavno, i šetnja u prirodi će dobro doći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana