Dnevni horoskop za 12. septembar

GS
Dnevni horoskop za 12. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

OVAN

Niste od onih koji čekaju da im nešto sa neba padne. Vas koči drugi problem. Tamo gdje najviše energije ulažete možete imati lošiji rezultat. Osoba na koju ne mislite, ali je konstantno u vašem fokusu ne igra neku važnu ulogu, ovaj put. Pojačana nervoza.

BIK

Možete u toku dana očekivati poklon, koji vam može donijeti osmijeh na lice. Pokušajte da svoje najbliže obradujete sa malo pažnje koju im niste pružili odavno. Maštate o osobi koja je odavno izašla iz vašeg života. Ne očajavajte ukoliko uvidite malo lošije raspoloženje kod sebe u toku dana. Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI

Pokazujete klasičniji stav kada je u pitanju radna aktivnost za koju mislite da vam može donijeti izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Poštujete pravila vašeg partnera. Možete imati dosta dobru komunikaciju ako neke detalje zaobiđete. Solarni pleksus vam je loše postavljen.

RAK

Isuviše ozbiljno shvatate određenu situaciju u kojoj se nalazite. Na neke detalje ste spremni da reagujete brže nego ranije. Ne uspijevate da kažete partneru ono što mislite. Budite otvoreni za nešto sasvim novo, ovaj put. Poslušajte savjet ljekara i ne naprežite se previše u toku rada.

LAV

Razmišljate dosta konstruktivno i nemate namjeru da se odvajate od činjenice da su se neki aspekti dosta dobro kotirali na vašem polju finansija. Početak ljubavne romanse sa osobom rođenoj u znaku Jarca je pun pogodak. Morate da se suzdržite od loših riječi. Smanjite unos slatkiša.

DJEVICA

Ukoliko radite sa ljudima, komunikacija može da bude malo lošija usljed nepromišljenih poteza na koje ste svjesno išli ovaj put. Ne udaljavajte se od svojih ličnih ideja i ne pokazujete nešto lošije raspoloženje. Zdravlje je solidno.

VAGA

Poteškoće koje ste odavno imali mogu opet da budu aktivne u narednom periodu i ne pokazujte ljutnju zbog onoga što vam ne treba u poslovnom segmentu. Volite da povremeno dominirate i širite ideju o zajedničkom životu koji vam se otvoreno postavlja u narednom periodu. Pokažite više snage na treningu.

ŠKORPIJA

Pomalo ste lijeni i ne želite da se potrudite ni na trenutak. Imali ste lošu fazu iz koje izlazite, ali isto tako želite da se odmorite. Nemate danas elana. Pomalo ste i lošijeg raspoloženja, ali kratko. Može da vam se pojavi osoba na koju često mislite. Ništa nije slučajno. Pokušaćete da se otvorite na polju ljubavi.

STRIJELAC

Pomalo ste iritirajući za svoju sredinu. Morate da se otvorite na segmentu gdje želite da uspijete ovaj put. Možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate kao poslovnu šansu koju niste očekivali. Radujete se novim poslovnim počecima. Nemate veće tegobe.

JARAC

Pomalo vas sve ovo plaši i ne želite da se upuštate u jače plasmane. Imali ste mnogo vremena da skockate neke bitne stvari, ali vam je to promaklo. Kada su emocije u pitanju, ne morate da se dajete u većoj mjeri, jer je partner imun na vaše nježne riječi. Pokušajte da se zabavite na drugi način. Glavobolja.

VODOLIJA

Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje, ali ih još samo razmatrate. Prijedlog je da sačekate još malo sa realizacijom. Umijete da se opustite i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one koju ste očekivali.

RIBE

Pokazujete se u najboljem svjetlu, ali vas neki ljudi povremeno izbjegavaju. Umijete da budete dovoljno uporni i istrajni na putu ka svom uspjehu. Smatrate da vam leži platonska ljubavna veza pa ste više u mislima sa jednom osobom nego što bi to realno bilo moguće sprovesti. Osjećate se umorno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana