Dnevni horoskop za 12. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 12. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbjegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspjeh. Prijaće vam vitaminska ishrana.

Bik

Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Blizanci

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. U većini situacija umijete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Rak

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili da vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije. Predostrožnost može da vas zaštiti od pogrešnih poteza. Izbjegavajte obaveze koje vas suviše zamaraju.

Lav

U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek najbolje rješenje. Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate, budite istrajni u svojim namjerama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu udvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Djevica

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete u odlučujućem trenutku na pravom mjestu. Osjetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog povjeravanja sa bliskom osobom.

Vaga

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Škorpija

Stalo vam je da očarate svog partnera, planirajte romantičnu zabavu u skladu sa zajedničkim raspoloženjem i afinitetima. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strijelac

Imate utisak da partner prikriva dio istine, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema razloga da optužujete druge za pogrešnu procjenu. Ne budite nepravedni prema osobi čije namjere još ne poznajete. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspjeh. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Vodolija

Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Djelujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana