Dnevni horoskop za 12. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 12. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima. Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Bik

Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, djeluju pozitivno na okolinu. Prijaće vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Blizanci

Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namjere, ali nedostaje vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cijenu ili granicu. Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Lav

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko mijenja vašu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Djevica

Važno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak moralne hrabrosti. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Vaga

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje. Prijaće vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Škorpija

Djelujete rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da razuvjerava vaše sumnje. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Strijelac

Važno je da učinite ono što osjećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti, izbjegavajte stresne situacije.

Jarac

Ne dozvolite da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Vodolija

Nedostaje vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje vas udaljavaju od voljene osobe. Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku.

Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Ribe

Ne dozvolite da u vama prevlada talas sumnje prema voljenoj osobi ili osjećanje emotivne rezignacije. Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana