Dnevni horoskop za 11. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 11. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Bik

Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da vam ugodi ili da vam priušti dobar ljubavni tretman. Informacije koje dobijate potvrđuju vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Uživajte u stvarima koje vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Blizanci

U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek najbolje rješenje. Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate, budite istrajni u svojim namjerama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu udvoje kao recept za dobro raspoloženje.

Rak

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se. Koristite suviše stroge kriterijume kako biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Lav

Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Djevica

Ponekad treba da isključite razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.

Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidik« za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Prijaće vam više sati zdravog sna, opustite se.

Škorpija

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Rano je da očekujete konkretne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Prijaće vam vitaminska ishrana, izbegavajte loše navike.

Strijelac

Djelujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumijevanja, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. U večernjim časovima prijaće vam odmor ili psihofizička relaksacija.

Jarac

Potrudite se da djelujete neodoljivo na osobu koja privlači vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savjesti. Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija

Ponekad treba da isključite razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.

Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Ribe

Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana