Dnevni horoskop za 11. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 11. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Često mijenjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvijek donijeti ispravnu odluku. Prijaće vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Bik

Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje. Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.  Izbjegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Blizanci

Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Ne dozvolite da vas neko usporava. Važno je da dobro profiltrirajte svoje misli i osjećanja.

Rak

Pokušajte da usrećite porodicu. Važno je da razumijete i odgovorite na nečije emotivne potrebe. Vaš način razmišljanja djeluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspjeh ili dobitak. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Prati vas nesklad. Partneru nedostaje razumijevanje ili dobra volja, a vama upornost. Važno je da upotrijebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Djevica

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Vaga

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Izbjegavajte obaveze koje vas isuviše zamaraju.

Škorpija

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Strijelac

Bez obzira na grešku koju ste učinili, izbjegavajte varijantu samokažnjavanja ili osamljivanja. Ignorisanjem poslovnih problema ne možete učiniti ništa korisno. Linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rješenja. Slobodno vrijeme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.

Jarac

Djelujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzmete inicijativu. Izbjegavajte neumjerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija

Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osjećanja da biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud. Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Djelujete konfuzno. Primijenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće vam.

Ribe

Voljena osoba očekuje da dosljedno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite potrebe i interesovanja. Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje. Prijaće vam kreativna izolacija, primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana