Dnevni horoskop za 11. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 11. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Sreća je potencijalno na vašoj strani, postoji osoba koja vam poklanja iskrena osjećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Djelujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije vaše poslovne namjere. Svakom se dešava omaška. Izbjegavajte situacije koje vas psihički potresaju.

Bik

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Djelujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osjetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Nema razloga da provjeravate voljenu osobu. Morate razumjeti da postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Ponekad suočavanje sa istinom zahtijeva veliku hrabrost, ali saradnici nemaju volju da se suprotstave svim negativnim uticajima. Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Rak

U momentima djelujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Lav

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Djevica

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete u odlučujućem trenutku na pravom mjestu. Osjetićete psihološko olakšanje tek nakon iskrenog povjeravanja sa bliskom osobom.

Vaga

Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada vas očekuju uspješna priznanja ili zadovoljstvo. Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotežu.

Škorpija

Primjećujete da se nešto neobično dešava sa partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima.

Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, očekuju vas različiti komentari u krugu saradnika.

Dajte sebi više oduška i opustite se od napornih obaveza.

Strijelac

Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću.

Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Nema razloga da sumnjate u nečija osjećanja. Dozvolite sebi da vas ponese emotivni zanos kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima.

Uživajte u lijepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Vodolija

Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese.

Ribe

Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Negdje ste zatajili.

Previše arogancije sa vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima kao dobra relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana