Dnevni horoskop za 11. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 11. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

 Ovan

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate interesantnije ideje nego rješenja koja nude vaši saradnici. Važno je da popravite raspoloženje.

Bik

Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera da biste odgonetnuli dio skrivenih poruka. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvijek postoji faktor iznenađenja. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Opustite se u bliskom društvu.

Rak

Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće vam.

Lav

Važno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak moralne hrabrosti. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Djevica

Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi ili samo djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Potrebno je da pronađete novo rješenje, kako biste pravilno riješili različite nesporazume koji vas prate u susretu sa saradnicima. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Škorpija

Izbjegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu njegu.

Strijelac

Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Važno je da provjeravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja.

Prijaće vam više sati zdravog sna i pravilnija njega.

Jarac

Budite nježni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savjet. Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju.

Vodolija

Nalazite se u emotivnom neskladu. Više vam smeta partnerova euforija, nego osjećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Uljepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da uporno insistirate na nekim sporednim događajima. Imate različita viđenja. Konsultujete svoje saradnike, prije nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava može da smisli bolje rješenje. Prijaće vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana