Dnevni horoskop za 11. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 11. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Ne propustite priliku da se zbližite sa partnerom i organizujete zajedničke prijatne trenutke. Ako ste među slobodnim Ovnovima, za vas kao da nema prepreka kada je u pitanju ono što vam emocije traže.

Bik

Moguće su manje emotivne trzavice u odnosu sa partnerom. Slobodni Bikovi koji planiraju da se udvaraju jednoj osobi prije toga treba da u svojoj glavi eliminišu ideju neuspjeha.

Blizanci

Uživaćete u zajedničkom druženju sa partnerom i prijateljima. Slobodni Blizanci će svojim šarmom uspjeti da pridobiju simpatije jedne osobe koja vas je do sada ignorisala.

Rak

U partnerskom donosu situacija može biti dosta zategnuta pa pokušajte da otvoreno porazgovarate o uzrocima svog nezadovoljstva. Slobodnim Rakovima će prisustvo jedne osobe pokrenuti lavinu emocija.

Lav

Partner će danas biti naklonjen vašim željama, što će vas osnažiti i podstaći da i vi nešto uradite za njega. Slobodni Lavovi će uživati u dinamici na emotivnom planu.

Djevica

U vašoj vezi vi ste sada ključni faktor stabilnosti, imajte to u vidu. Slobodne Djevice ne bi trebalo da sada sebe opterećuju brigama na emotivnom planu. Veza između informacija koje kruže na poslu i vašeg očekivanja donijeće vam bolji plasman.

Vaga

Emotivna otvorenost prema partneru mogla bi da učini veliki pomak u vašoj vezi. Slobodne Vage će se osjećati sada spremnije da pronađu svoju srodnu dušu, kao da vam se ponovo vraća nada u ljubav.

Škorpija

Danas se možete osloniti na partnera kada je riječ o aktivnostima i obavezama koje vas opterećuju. Slobodne Škorpije neće biti spremne da pokažu svoja najdublja osjećanja, ali ćete nekim gestom ipak dati do znanja jednoj osobi koliko vam znači.

Strijelac

Partner bi mogao biti nezadovoljan vašom preokupiranošću stvarima koje smatra nebitnim. Ako ste među slobodnim Strijelcima, neko u koga ste polagali nade sada vam se čini nedostojan vaše pažnje.

Jarac

Mogli biste doći u priliku da se posvađate sa nekim rođakom zbog jednog člana vaše porodice. Slobodni Jarčevi će biti zainteresovani da ispitaju iskrenost jedne osobe koje vam se dopada.

Vodolija

Bićete iznenađeni jednim partnerovim gestom, ali nema potrebe da to tumačite tako da vam pobudi neke sumnje. Slobodne Vodolije će dobiti ponovo priliku da se približe jednoj osobi koja je već odavno u vama podstakla emocije.

Ribe

U partnerskom odnosu će doći do većeg stepena zbližavanja sa voljenom osobom. Slobodnim Ribama jedna osoba će se nametnuti kao spremna da vas razume i izađe u susret vašim potrebama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana