Dnevni horoskop za 10. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 10. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Iskoristite ovu nedjelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam porodično okupljanje i razgovori. Nemate većih prepreka na ljubavnom planu danas, što u prevodu znači – prepustite se uživanju. Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Bikovi bi pored planiranog odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi. Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi. Zdravlje odlično.

Blizanci

Budite racionalni koliko je to moguće kada su finansijske transakcije u pitanju. Neki troškovi bi mogli biti zaista nepotrebni danas. Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi. Osjetljivost grla.

Rak

Rakovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo. Još ljepša slika očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste da sa voljenom osobom doživite trenutke za pamćenje. Zdravlje odlično.

Lav

Promijenljivo raspoloženje moglo bi da zadesi Lavove ove nedjelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savjet. Uglavnom bavljenje samim sobom i suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima mogli biste da očekujete danas. Rasteretite polje psihe, piše Astroputnik.

Djevica

Djevice bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika. Tu u poslovnom okruženju moguće je i poneka ljubavna varnica da sijevne. Obratite pažnju. Osjetljivost pluća.

Vaga

Još jedan aktivan i uspješan dan je pred Vagama. Akcenat bi mogao da bude, prije svega, na nekim manje zahtijevnim obavezama. Danas biste mogli na neke stvari konačno da stavite tačku i pokrenete teme za poboljšanje postojeće ljubavne situacije. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Razmišljajte i o nekom vidu dodatnog usavršavanja. Nije isključen susret sa osobom koju ste upoznali na nekom putovanju, pa eto prilike da fino proćaskate. Zdravlje odlično.

Strelac

Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju. Ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru. Nije vrijeme da potežete neke priče iz prošlosti. Potrudite se da stvari posmatrate iz pozicije druge strane. Poradite na jačanju imuniteta.

Jarac

Obavite ono što je neodložno od obaveza, ispoštujte sebe i saradnike, a ostatak slobodnog vremena odmorite kako biste napunili baterije za novi radni ciklus. Povoljan dan je pred vama da više pažnje posvetite ugađanju dragoj osobi, koja će i te kako znati da vam uzvrati. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Dosta naporan dan je pred Vodolijama. Obaveza bi moglo biti napretek, što i nije novost. Neće biti smak svijeta ukoliko nešto ostane i za sutra. Iako biste možda željeli i imali volje da se posvetite ljubavnoj sferi, danas će vam to teško poći za rukom. Napravite balans između odmora i obaveza.

Ribe

Ribe bi trebalo da se pozabave aktivnim odmorom i opuštanjem. Prijala bi vam fizička aktivnost, sport, boravak na otvorenom. Danas je nekako najvažnije da ne budete na kraj srca po pitanju ljubavnih odnosa. Zdravlje solidno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana