Dnevni horoskop za 10. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 10. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore.

Bik

Partner dobro prepoznaje vaše namjere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima.

Blizanci

Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspjeh na vašoj strani.

Rak

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

Lav

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.

Djevica

U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće vam nečija pažnja i naklonost. Na vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspješno realizuje vaše ideje.

 

Vaga

Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, da biste odgonetnuli dio skrivenih poruka. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvijek postoji faktor iznenađenja.

Škorpija

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju.

Strijelac

Osjećate nelagodnost. Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne planove, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju.

Jarac

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Ne dopada vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procjenom tuđih vrijednosti.

Vodolija

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbježna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes.

Ribe

Izbjegavajte emotivne provokacije koje mogu da vas navedu na pogrešno ponašanje. Djelujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate nametljivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana