Dnevni horoskop za 10. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 10. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Ukoliko želite da brže stignete do nekih rješenja u poslovnoj sferi, a da to bude sa što manje stresa i nervoze, nekako ćete morati da progutate činjenicu da možda niste baš uvijek u pravu i da možda vaš način funkcionisanja nije najbolji.

Bik

Poslovno ste vi u dobroj fazi, jer su stvari krenule da se razvijaju. Nije to savršeno, da se razumijemo i vjerovatno vam oduzima dosta energije, ali s obzirom na to koliko je težine bilo u prethodnom periodu, ovo je sada još i odlično.

Blizanci

Neke situacije ili neke osobe (možda nadređeni) vam baš i nisu najjasniji u ovom periodu, možda dobijate kontradiktorne ili zbunjujuće informacije od njih. Ipak, nesporazumi se daju riješiti, a stvari razjasniti.

Rak

Mnogo toga se već pokrenulo, a od sredine sedmice će se i ubrzati dodatno. Izaći ćete iz nekih začaranih krugova po pitanju poslovnih situacija, papirologije, dogovora. Kao da do sada niste uspijevali da pronađete prave riječi i izvedete prave postupke, a sada se nekako sve uklapa samo od sebe.

Lav

U poslovnom životu očekuje vas sedmica prepuna aktivnosti. Poslovnih obaveza će biti prilično i vjerovatno je da će se otvoriti i neke nove ili one koje ste “zaboravili” da odradite u proteklom periodu.

Djevica

Posao će vas htjeti. A htjećete i vi njega, pogotovo taj finansijski dio koji sada zaista ima šansu da se lijepo cimne nabolje i da vam donese stabilnost. Samo pokušajte da malo ograničite troškove, pošto su se prilično razuzdali.

Vaga

Poslovno, ovo nije nimalo loš period, jer umijete da se istaknete, da izbijete u prvi plan bilo da su u pitanju vaše ideje ili način na koji funkcionišete u poslu. Možete eventualno u prvim danima sedmice imati neku neusaglašenost sa saradnicima, neku formu nerazumijevanja.

Škorpija

Malo ste se zaglavili u nekim poslovnim situacijama, dogovorima ili obavezama i nikako da izađete iz toga i prodišete. Računajte da će od sredine sedmice ovaj pritisak koji osjećate prestati i da ćete riješiti to što vas sada muči i opterećuje.

Strijelac

Otprilike do polovine sedmice ili niste fokusirani na posao ili je pak obaveza toliko da ne uspijevate da se organizujete pa su i te kako mogući i propusti i kašnjenja sa vaše strane. U tim danima možete biti i nešto nervozniji.

Jarac

Dosta dobra poslovna sedmica je pred vama. Uspijevaćete da se na pravi način povežete sa onima koji su vam potrebni, isto kao što ste vi potrebni njima. Lijep period da neki poslovni kontakti krenu u pravom smjeru, da se razlike prevaziđu.

Vodolija

Kada vam planete daju vjetar u leđa, onda ne škrtare pa evo i podrške kada je poslovni segment u pitanju. Kod nekih od vas posao i tekuće obaveze će funkcionisati jednostavnije, lakše, a ukoliko i bude pokoji problemčić, on će se očas posla prevazići.

Ribe

Malo ste previše obaveza natovarili na sebe. Kako ćete uspjeti da izgurate, ne znamo, ali slobodno računajte da će vam prva polovina sedmice biti mali raspad sistema. U stvari ne sistema već vas, jer se ne znate organizovati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana