Dnevni horoskop za 10 novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 10 novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Brinu vas emotivne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Uspješni rezultati podrazumijevaju timski rad i povjerenje. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Bik

Pažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji. Očekujete velike promjene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju. Izbjegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Rak

Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju “poznata pravila igre”. Umor, loša koncentracija ili rasijanost predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umijete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

Djevica

Izbjegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razume vaše ideje i emotivne potrebe. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici morate da prihvatite kompromis ili utješnu varijantu. Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu njegu.

Vaga

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Škorpija

Postoji osoba koja u vama pokreće snažne emocije, usmjerite misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od loših uticaja. Radost srca djeluje ljekovito u svakom pogledu.

Strijelac

Djelujete uznemireno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi ili osjeća. Stoga ne dozvoljava promjenu zajedničkih planova. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Jarac

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija

Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja. Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe

Susret sa jednom osobom više podsjeća na igru “emotivnog prikrivanja” i testiranja nego na iskrenu razmjenu osjećanja. Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbjegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete provjerenim informacijama. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana