Dnevni horoskop za 11. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 11. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu s voljenom osobom. Partner ne reaguje na vašu priču. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih predstavlja klasičan primjer pretjeranog samoljublja. Izbjegavajte konfliktne i stresne situacije.

Bik

Djelujete uznemireno pri pomisli da vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali vi imate loš predosjećaj i strahujete od mogućeg neuspjeha. Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Blizanci

Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali vama je jasno da stvari izgledaju neuvjerljivo i drugačije. Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

 

Rak

Partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Ne volite da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na mišljenje i individualnost. Izbjegavajte loše navike, prijaće vam boravak u prirodi.

Lav

Osjećate emotivni uzlet, neko vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Djevica

Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je provjereno. Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Vaga

Neko vas uzbuđuje ili vam privlači pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. S par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Strijelac

Pažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor s jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Nema razloga da emotivno ucjenjujete voljenu osobu na takav način samo postižete suprotan efekat. Važno je da odaberete ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Slobodno prihvatite izazove koji vas podstiču na kreativno izražavanje.

Vodolija

Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Izbjegavajte pretjerivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Ribe

Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja. Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana