Dnevni horoskop za 10. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 10. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ovog mjeseca sa Venerom koja nastavlja svoj boravak u Lavu odlučni ste da ugodite sebi. Imate namjeru da se dobro provedete. Dakle, ne dolazi u obzir da se žrtvujete pod ovim ljetnim suncem.

Bik

Pošto je Jupiter instaliran u vašem znaku, stvari idu nabolje. Vaše ljubavi, vaši odnosi i vaši projekti kreću se u dobrom pravcu. Vraća vam se i ravnoteža koju ste usput izgubili.

Blizanci

Želite da ostvarite svoje ambicije po svaku cijenu. Avaj, to ostvarenje ometaju disonance koje dolaze od Riba i Djevice. Ove energije čine da se krećete između povjerenja i obeshrabrenja.

Rak

Jupiter i vaša srećna zvijezda povezani su sa Marsom u Djevici. Kao rezultat toga stvari počinju da se kreću u dobrom pravcu. Prilike pred vama su sve interesantnije. Ovog mjeseca imate arsenal energije.

Lav

Merkur i Venera zauzimaju vaš znak. Ove energije stimulišu samopouzdanje i kvalitete. Osvjetljavaju vašu auru svjetlošću koja čini da budete primijećeni. Nažalost ovo bi izazvalo neželjene efekte.

Djevica

Teško vam je da vidite pozitivne aspekte prilika koje vam se pružaju. Oni vas čine pesimističnim, što vas tjera da se povlačite u sebe. Merkur vam pomaže da sve jasnije vidite.

Vaga

Tokom jula upoznaćete ljude koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije. Međutim, iako ste u pozitivnoj fazi, disonance koje dolaze od Raka stvaraju prepreke koje ćete morati da savladate.

Škorpija

Sreća nikada ne stiže sama, 11. jula Mars prelazi u Djevicu i od tog datuma imaćete potreban potencijal da pregovarate o prijedlozima koje ste predočili svojim poslodavcima.

Strijelac

Nemojte da se obeshrabrite! Vjerujte u svoju sreću. Zašto? Zato što imate koristi od preduzimljivih i srećnih energija Venere, Merkura i Sunca u Lavu. Oni vas inspirišu.

Jarac

Zgrabite šansu i mogućnosti koje vam se pružaju dok ih proučavate sa pažnjom koja vas karakteriše. Evolucija vaše situacije je, dakle, na pravom putu. Prelaskom Marsa u Djevicu stvari dobijaju drugu dimenziju.

Vodolija

Ovog mjeseca morate da savladate prepreke koje oličavaju Uran i Jupiter u Biku. Suočićete se i sa nekim odbijanjima koja su izazvana energijama koje donosi Lav. Ako želite da postignete neke ciljeve, treba da rješavate stvari jednu po jednu.

Ribe

Koračate ka uspjehu. Vaši ciljeva su precizni, a Jupiter vam šalje prilike da ih ostvarite. Što se tiče Saturna, on vam u ovom periodu neće praviti previše problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana