Dnevni horoskop za 10. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 10. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

***

Ovan

Potrudite se da djelujete neodoljivo na osobu koja privlači vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savjesti. Zračite pozitivnom energijom.

Bik

Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, ali vi ste tolerantni i puni razumijevanja za osobu koja koristi vašu dobru volju. Budite mudri i prihvatite nečiji savjet da biste spriječili dodatne komplikacije. Okolina ne razumije u potpunosti sve vaše ideje. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Rak

Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite ljubavnog partnera. Ne budite razmetljivi pred saradnicima, na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Prijaće vam psihofizička relaksacija i neka sportska aktivnost.

Djevica

U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti drugima da vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete vaš uobičajeni način rada. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Vaga

Imate utisak da vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj mjeri koliko biste željeli. Učinite nešto u tom pravcu. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču i obećanja. Provjerite nečiju emotivnu naklonost. Novi događaji remete vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utješno rješenje. Uljepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Strijelac

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Jarac

Očekuje vas nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Potrudite se da razriješite svoje unutrašnje konflikte.

Vodolija

Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas podsjeća na unaprijed režiranu predstavu u kojoj vam se dodjeljuje sporedna uloga. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredjeljenja. Prijaće vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.

Ribe

Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute da biste ostavili ozbiljan utisak. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana