Dnevni horoskop za 10. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 10. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Nema potrebe da prikrivate svoje namjere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.

Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Bik

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Blizanci

Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi. Poslovna klima nije po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Dobro se osjećate kada učinite nešto korisno.

Rak

Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promijeniti nečiju volju i mišljenje. Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Izbjegavajte stresne ili naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Lav

Ako želite da sve funkcioniše na besprijekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zračite pozitivnom energijom i djelujete podsticajno na okolinu.

Djevica

U emotivnom smislu, očekuje vas novo zadovoljstvo koje će obilježiti vaš odnos sa voljenom osobom. Uvijek postoji i lakši i teži put do uspjeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu vaši saradnici. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga

Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cijenu i zahtjeva veliko zalaganje. Izbjegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Škorpija

Brinu vas emotivne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Uspješni rezultati podrazumijevaju timski rad i povjerenje. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Strijelac

Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Postoje različite okolnosti koje vas usporavaju, neko ne želi da sasluša vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Vodolija

Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije riječi. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Izbjegavajte impulsivne reakcije.

Ribe

Voljena osoba umije da vas ostavi u ubjeđenju, kao da je sve u najboljem redu. Ali, vi naslućujete novi problem. Na poslovnoj sceni sve ima svoj “vijek trajanja”, a vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana