Dnevni horoskop za 1 septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 1 septembar

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Možete da upoznate izuzetno dragu osobu preko polja posla, potrebno je samo da se otvorenije postavite što je dovoljno opušteno u komunikaciji ovaj put.

Bik

Osjećate se dosta zaljubljeno i ne možete da se otrgnete utisku da se nešto posebno dešava trenutno na polju emocija pa to želite i da podijelite sa osobom na koju češće mislite.

Blizanci

Polje ljubavi pokazujete sa dozom zadrške i naravno možete biti otvoreni za tajnu ljubavnu vezu jer vam se dopada jedna Djevica.

Rak

Imate motiv da izlazite i da se zabavljate. Pokazujete malo veće interesovanje za osobe, koje vam se dopadaju pa ćete biti spremniji na nove izazove.

Lav

Partner pokazuje interesovanje, ali sa određenom zadrškom. Morate da budete dovoljno uporni sa osobom koja vam se dopada.

Djevica

Isuviše vremena provodite samo za sebe. Pokušavate da dovedete u red mnogo više detalja nego obično. Pazite se iscrpljenosti.

Vaga

Predstavnici vašeg znaka imaju pravo iznenađenje jer se sprema veliki novčani priliv koji je trebalo odavno da stigne.

Škorpija

Ovaj put nećete čekati da se nešto konkretno desi već ćete sami birati jako dobre poslovne mogućnosti koje vam znače u poslovnom portfoliju.

Strijelac

Isuviše ste zahtjevni za ono što vam se dopada kroz poslovnu mogućnost u privatnom sektoru. Budite dovoljno uporni u svojim namjerama.

Jarac

Kada su u pitanju novčani dobici ne pomišljajte na trošenje bar neko vrijeme. Sačekajte malo bolju priliku za investiranje.

Vodolija

Imate utisak da su vam klijenti pomalo loše raspoloženi što se trošenja tiče. Bićete neprijatno iznenađeni ovaj put.

Ribe

Možete se zaljubiti u jednu Djevicu preko polja posla jer ste dovoljno dugo u mislima sa tom osobom da ne možete da se otrgnete većem utisku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana