Dnevni horoskop za 1. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 1. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu udvoje. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim situacijama u različitim pravcima.

Bik

Partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Ne volite da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na mišljenje i individualnost.

Blizanci

Ukoliko vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za vašu nesigurnost. Nemojte unaprijed optuživati partnera. Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspješnog poslovanja.

Rak

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način.

Lav

Pažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo.

Djevica

Dobra volja čuda čini, dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osjetite novu kreativnu inspiraciju. Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvijek postoji zaobilazno rješenje.

Vaga

Neko je na vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Nečija usluga ima veliku cijenu, stoga tražite jednostavnije rješenje ili povoljniju poslovnu varijantu.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Strijelac

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.

Jarac

U privatnom životu odgovorite na nečiji poziv ili poruku. Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Uspjeh je moguće ostvariti ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute.

Vodolija

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu, koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire.

Ribe

Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji. Neko vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana