Dnevni horoskop za 1. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 1. novembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Zauzeti Ovnovi će uživati u harmoničnom odnosu sa partnerima, ali moraće da se potrude da održe mir, posebno u drugom dijelu mjeseca. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će mali gestovi i pokloni uveliko uticati na poboljšanje odnosa, a bolji intimni odnosi takođe će riješiti mnoge probleme.

Bik

Bikovi će sa partnerima imati prijateljski odnos, ali zato će strasti u krevetu biti naglašene. Budite pažljivi u drugom dijelu mjeseca, jer bi neke male svađe mogle da eskaliraju i postanu zaista ružne. Savjet je da ovog novembra budete oprezniji i prilagodljiviji.

Blizanci

Blizanci će uživati u bliskosti, harmoniji i prijatnom zajedničkom životu sa partnerom. Zajednički odmor će ojačati vaše veze i povećati nježna osjećanja, a djeca će biti izvor zadovoljstva. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni upoznati mnogo zanimljivih ljudi i sa njima razviti posebnu vezu.

Rak

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Rak možda neće imati dobar početak mjeseca u smislu romantike. Savjet je da radite na prijateljstvu sa partnerom i poboljšate ovu stranu vašeg odnosa. U drugoj polovini mjeseca će doći do promjena i vjerovatno ćete uživati u čulnim zadovoljstvima.

Lav

Lavovi će pojačati vezu sa partnerom, očekuje ih i buran intimni život, veza brzo napreduje. Nesporazumi i nedoumice iz prošlosti će nestati, bićete u miru i uživaćete u harmoniji. Slobodne očekuje uzbudljiv društveni život. Ljubavni horoskop za novembar kaže da ćete vjerovatno upoznati nekoga posebnog.

Djevica

Djevice će uživati u miru i harmoniji u vezi, ali kako mjesec bude odmicao, mogli bi da se jave nesporazumi. Morate da imate dobru komunikaciju sa partnerom. Radite na poboljšanju intimnih odnosa. Dobar intimni život može da ublaži svaku nesklad.

Vaga

Vage će vjerovatno započeti ovaj mjesec sitnim prepirkama sa partnerom. Moraćete da prigušite ego ako želite da imate skladan odnos. Pazite na svoje postupke i fokusirajte se na osjećanja. Ljubavni horoskop za novembar kaže da su slobodni spremni da upoznaju nekog interesantnog.

Škorpija

Ljubavni horoskop za novembar kaže da će Škorpije morati da ulože puno napora da poboljšaju odnos. Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo. Začinite vezu, više uživajte u intimi, vaš odnos je spreman da raste i napreduje. Slobodni prolaze kroz težak period.

Strijelac

Strijelčevi će uživati u dobrom odnosu sa partnerom. Imaćete više razumijevanja i emocije prema partneru će naprosto rasti. Poradite na strasti u spavaćoj sobi, malo ste se ulijenili. Ljubavni horoskop za novembar kaže da je dobar trenutak da uvećate porodicu, ako želite da imate dijete.

Jarac

Jarčevi bi mogli da pokvare porodični sklad poslije prve polovine mjeseca zbog nekih nesporazuma. Pokušajte da komunikacija sa partnerom bude jasna da biste smanjili svaku šansu da budete pogrešno protumačeni. Savjet je da se problemi sasijeku u korijenu.

Vodolija

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Vodolijama ovo neće biti dobar mjesec za veze i brakove. Nesloga sa partnerom bi mogla da naruši sklad u porodici. Pažljivo birajte riječi, jer često nije važno šta kažete, već kako kažete. Radite na tome da partneru budete prvo prijatelj, a potom sve ostalo.

Ribe

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Ribama u vezi ovog mjeseca nedostaju harmonija i mir. Obratite pažnju na tri zlatne riječi - prihvatanje, razumijevanje i uvažavanje. Radite na poboljšanju odnosa i intimnosti sa partnerom. Slobodni bi mogli da se zaljube u osobu koja im neće uzvratiti osjećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana