Dnevni horoskop za 1. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 1. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Susret sa jednom osobom više podsjeća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja, nego na iskrenu razmjenu osjećanja. Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbjegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete provjerenim informacijama. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Bik

Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Nerazumijevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Prijaće vam iskreni razgovor i povjeravanje, opustite se.

Blizanci

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Rak

Nema potrebe da potcjenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procjenama. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik. Izbjegavajte situacije koje nepovoljno utiču na vaše zdravstveno stanje.

Lav

Za sada vješto koristite svoje sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli vašem šarmu. Stepen poslovnog uspjeha najviše zavisi od pravilnog izbora taktike koju primjenjujete prema saradnicima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu. 

Djevica

Prati vas nesklad. Partneru nedostaje razumijevanje ili dobra volja, a vama upornost. Važno je da upotrijebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vaga

Izbjegavajte sve situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju. Međutim, mimo vaše volje neko ima završnu riječ. Prijaće vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani. 

Škorpija

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima. U većini situacija umijete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Strijelac

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini. Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno djeluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Jarac

Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte provokativne situacije. Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtijeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente. Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Vodolija

Planirajte susret ili neku atraktivnu zabavu udvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Vaša okolina djeluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahtjeve koje postavljate. Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Ribe

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana