Dnevni horoskop za 1 jul

G.S.
Dnevni horoskop za 1 jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Još ste pod nekom vrstom poslovnog pritiska. Imate odličan program, koji biste rado primijenili, ali finansije vam prave manji problem povodom realizacije plana. Ne želite nekoga odranije da zaboravite i ponašate se kao da to u suštini nije toliko bitno.

Bik

Ukoliko ste spremni na veće promjene, bilo bi dobro da na to sačekate sve dok ne prođe određeni period, kada ćete znati tačno da postavite svoje prioritete. Ne posustajete u ljubavnom zavođenju.

Blizanci

Okruženi ste većom grupom ljudi i upijate sve informacije koje stižu do vas. Biće bolje ukoliko se fokusirate na one bitnije kako biste dobili na uštedi vremena. Volite striktnu podjelu kada su muško-ženske stvari u pitanju.

Rak

Danas ćete pokušati da se malo više osamite. Ne donosite konkretne odluke i ne pokazujte bar trenutno veću zainteresovanost za ono što vam se postavlja kao radni zadatak.

 

Lav

Rad vas je pomalo umorio i razmišljate da se povučete iz obaveza bar nakratko. Ne odustajete od zadataka, već se samo povlačite nakratko i prikupljate nove ideje za konkretnu realizaciju. Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama.

Djevica

Ne dozvoljavate da vas dezavuišu nepotrebnim činjenicama kada je poslovna strana u pitanju. Volite da donosite većinu odluka i da se na vrijeme dostavi veći broj zadataka. Nemate potrebu za realizacijom na ovom segmentu.

Vaga

Moraćete malo više da radite i da se u potpunosti predate svojim obavezama. Niste u stanju da dovijeka ćutite i radite jedno te isto. Budite strpljivi još neko vrijeme do ispunjenja vaših želja u većoj mjeri.

Škorpija

Povremeno vas neke stvari ne interesuju, posebno kada su u pitanju izlivi bijesa vaših kolega. Volite da se držite po strani i da ne posustajete na putu do cilja. Ukoliko još nikoga pored sebe nemate, ne pokazujte dozu nezainteresovanosti.

Strijelac

Možete biti skloni stezanju kaiša jer vam se najavljuju određene restrikcije kada su u pitanju konkretne poslovne šanse, ali za manje novca. Ne budite skeptični što se daljeg rada tiče.

Jarac

Vaše polje posla je dovoljno naglašeno ovaj put da ćete pokušati mnogo više da se angažujete jer uviđate izuzetnu šansu za nešto više ovaj put. Ne odustajete od ideje da se viđate sa jednom Ribom.

Vodolija

Ukoliko se bavite IT tehnologijama i niste trenutno zaposleni, imaćete, možda, upravo danas odličnu priliku da radite posao u struci. Ukoliko ste se zaljubili u jednu Vagu, ne preporučuju se nagle odluke o zajedničkom životu.

Ribe

Ne pokušavajte da se odreknete trenutnih obaveza zbog slobodnog vremena. Budite u prilici da se dobro organizujete za nešto više ovaj put. Nemate namjeru da mijenjate mišljenje partnera, ali na neke kompromise ne možete uticati, već ih morate primijeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana