Dnevni horoskop za 1. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 1. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dobra organizacija vremena i aktivnosti biće nužna ako želite da izbjegnete stres i kašnjenje. Strpljivo izdržite izazove kojima ste izloženi i uspjeh će već pokucati na vaša vrata. Izbjegavajte svađe, jer bi one mogle ugroziti bračni mir.

Bik

Riječi će biti vaše najjače oružje, posebno ako odlučite partneru ili šefu otvoreno reći šta vas muči. Pridobićete naklonost uticajnih osoba i približiti se ostvarenju zacrtanih planova. Ako vam simpatija živi u inostranstvu, mogla bi vam javiti da će vas uskoro posjetiti.

Blizanci

Mogli biste prihvatiti neki honorarni posao te tako povećati prihode. I nezaposlenima bi se mogla nasmiješiti sreća. Voljena osoba će često mijenjati raspoloženje. S obzirom na to da ni vaše raspoloženje neće biti na nivou, moguće su svađe.

Rak

Danas ćete biti u situaciji da će i sitnica biti dovoljna da planete i nekog uvrijedite. Neki će biti uzdrmani partnerovom ljubomorom ili porodičnim problemima. Da biste što lakše prošli kroz ovaj dan, nastojte više slušati svoje srce i barem na neko vrijeme potisnuti razum.

Lav

Odradićete i neke obaveze svojih kolega, ali razočaraće vas činjenica da niste dobili pohvalu od nadređene osobe. Od napornog rada opuštaćete se u zagrljaju voljene osobe, a i druženje s prijateljima napuniće vam baterije. Pripazite na ishranu!

Djevica

Društvenim i sportskim sadržajima upotpunićete sebi slobodno vrijeme. Dobro ćete se zabavljati, bilo da ste kod kuće ili izvan mjesta prebivališta. Da na poslovnom planu trenutno ništa ne preduzimate, pokazaće se kao ispravna odluka.

Vaga

Gušiće vas zahtjevi šefova, ali i oni od ukućana. Ipak, kriza kojoj ste bili izloženi prošlih sedmica polako jenjava. Napetost i stresne situacije ostaju iza vas pa je današnje neraspoloženje možda samo reakcija na sve što vam se prije događalo.

Škorpija

Slobodni će ispunjenje pronaći u neobaveznom flertu ili zanimljivom razgovoru. Ugodno ćete se osjećati u društvu osobe koju ste upoznali pa ćete joj predložiti izlazak udvoje ili je razveseliti nekim malim, prigodnim poklonom.

Strijelac

Bez obzira na zaduženja, moraćete pronaći vrijeme i način kako da se rasteretite od poslovnih ili porodičnih obaveza. Prikupite što više energije, jer će vas dinamika zbivanja odvesti u nove situacije u kojima je potrebna brza snalažljivost.

Jarac

Nakon razdoblja stagnacije, planovi vezani za putovanja, obrazovanje, promjenu radnog mjesta ili širenje poslovanja će se napokon početi ostvarivati. Raspoloženje vam donekle mogu pokvariti samo nadređeni, ali ugodna zbivanja na intimnom planu pomoći će vam zadržati osmijeh na licu.

Vodolija

Pomišljaćete na odvajanje od partnera, ali ako je vaše nezadovoljstvo samo prolazni hir, pričekajte s odlukom. Sutra ćete drugačije razmišljati i shvatiti da ste bili neobjektivni. Posvetite više vremena djeci i uključite se u njihove aktivnosti.

Ribe

S partnerom ćete se dobro razumjeti i prebroditi razlike. Ako ste preduzetnik, uložite u obrazovanje ili širenje posla. Poznanicima ne pružajte nikakva obećanja, jer ćete se zaletjeti i obećati nešto što kasnije nećete imati volje ispuniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana