Dnevni horoskop za 1. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 1. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Bitno je da danas ne pretjerujete sa prevelikim očekivanjima od saradnika, jer vam neki od njih mogu malo usporiti dan i to nenamjerno. Mogli biste da promijenite kruta pravila ponašanja i u dogovoru sa dragom osobom malo spustite loptu i unesete više pozitive u odnos.

Bik

Neki od prethodnih poslovnih razgovora mogao bi negativno da utiče na vaše raspoloženje tokom ovog ponedjeljka, i zato bi trebalo da dobro razmislite o daljim koracima. Osjećaj nepovjerenja koji vas prati kada su ljubavne relacije u pitanju, najbolje ćete prevazići iskrenim razgovorom o svemu što vam nije po volji.

Blizanci

Budite pribrani i staloženi u situacijama koje bi vam mogle danas biti izuzetno stresne. Pomoć prijatelja i iskren savjet bi vam dobrodošli. Potrudite se da dragoj osobi stavite do znanja koliko je važno da u potpunosti prihvati vaše nove ideje i prijedloge.

Rak

Nemojte gajiti velike nade u nečija obećanja, jer nekada vrijedi i malo rizikovati. Oslonite se na svoju intuiciju. Pokušajte da nađete balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti kako bi ublažili potencijalno nezadovoljstvo druge strane.

Lav

Potrudite se da budete dovoljno jasni u svojim stavovima da ne bi bilo previše pogrešnih tumačenja. Nemojte pretjerivati u zahtjevima prema vašoj dragoj osobi, već pokušajte da kanališete svoje emocije.

Djevica

Budite oprezni da ne napravite neku pogrešnu procjenu i ne povučete pogrešne poteze. Pažljivo provjeravajte sve informacije koje vam pristižu tokom ovog dana iz poslovnog okruženja.

Vaga

Uz malo podrške i bolju organizaciju Vage bi trebalo da izađu nekako na kraj sa brojnim obavezama. Posvetite se opuštajućim i interesantnim temama. Pripadnici ovog sazvežđa najbolje umiju da naprave dobru atmosferu na obostrano zadovoljstvo.

Škorpija

Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite visoke kriterijume nadređenih. Danas biste mogli da očekujete pohvalu za uložen trud. Iskoristite svoj škorpijski šarm da biste inspirisali osobu koja vam već neko vrijeme privlači pažnju.

Strijelac

Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji tokom ovog dana i ne dozvolite da vam nameću pravila koja vam ne odgovaraju. Potrudite se da prevaziđete neke škakljive situacije kroz koje prolazite iskrenim razgovorom bez nametanja vaših stavova.

Jarac

Oslušnite malo poslovno okruženje i pozabavite se provjerom informacija koje vam mogu danas stizati od strane saradnika u koje imate veliko povjerenje. Nema razloga da sumnjate u iskrena osjećanja i naklonost koju vam pruža voljena osoba.

Vodolija

Vodolije će i ovog prvog dana avgusta biti u prvom planu kada je posao u pitanju, što će biti opšte primijećeno u širem poslovnom okruženju. Pozitivne vibracije stižu vam danas od osobe za koju ste zainteresovani, a vi se potrudite da joj se više približite.

Ribe

Ribe su danas na dobrom putu da na neobičan način riješe neke zamršene situacije. Ne treba da se suviše obazirete na komentare, svako ima pravo na svoje mišljenje. Različite osobe privlačiće danas vašu pažnju, ali odaberite ono društvo koje u potpunosti odgovara vašoj trenutnoj inspiraciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana