Danas se ostvaruju ljubavne želje: Ovaj datum donosi uzbudljive preokrete

GS
Danas se ostvaruju ljubavne želje: Ovaj datum donosi uzbudljive preokrete

Prema numerolozima, danas je moćan dan, odnosno datum ogledala koji otvara sva vrata.

Današnji datum 3. mart (03.03.) smatra anđeoskim. Numerolozi kažu da je ovo dan koji će otvoriti nova vrata u životu, posebno na emotivnom planu.

Ukoliko vas trenutno muči neka ljubavna dilema, niste sigurni da možete da podnesete velike promene, budite sigurni da sve možete i ne odustajte od svoje želje. Sigurno u okruženju imate osobu na koju možete da se oslonite, koj amože da vam pomogne da ostvarite svoj cilj, pruži utehu i ljubav, piše najzena.alo.rs.

Brojevi 0303 najavljuju vrlo uzbudljiv period kada je emotivni život u pitanju. Možete imati ljubavnu dilemu. Broj 0 simbolizuje početak i kraj, zatvoreni krug, beskonačnost. S obzirom na to da se ponavlja dva puta ona može da ukazuje na dilemu ili kraj jednog, a početak novog poglavlja života. Ta promjena može, nažalost, nekoga i da povrijedi. Broj 3 opisuje duhovite, optimistične, kreativne i velikodušne ljude koji vole da budu u centru pažnje, da ih drugi slušaju i da im se dive.

Za zauzete, simbolizuje razočaranje ili dilemu. Ukoliko je vaš odnos duže vrijeme nestabilan, vjerovatno je malo potrebno da se pogorša. Možete to da spruječite ukoliko se oboje potrudite.

Slobodne danas očekuje interesantan poziv ili susret. Moguće je da će vas osoba koja vam se nekad davno dopadala pozvati da izađete, a onda ćete primijetiti da i dalje između vas postoji hemija i poželjećete ponovo da se vidite.

Ukoliko ste nedavno prekinuli emotivnu vezu, nemojte da žurite i potrudite se da se što bolje upoznate. Možda to nije osoba sa kojom ćete provesti ostatak svog života, ali će vam sigurno biti lijepo koliko god da veza potraje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana