Čuveni ruski astrolog: Ovaj horoskopski znak će doživjeti veliku sreću u oktobru

GS
Čuveni ruski astrolog: Ovaj horoskopski znak će doživjeti veliku sreću u oktobru

Pavel Globa, jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, čije su prognoze popularne i van bivših sovjetskih republika, nedavno je otkrio da će jedan znak u oktobru 2024. imati vrlo poseban, lijep period pun srećnih okolnosti.

Ovaj znak biće glavna zvijezda narednih mjesec dana - uživaće u svom životu punim plućima.

Horoskop za oktobar 2024, prema Globinim riječima, posebno će obradovati Rakove. Evo šta ih očekuje u narednim sedmicama.

Sredinom jeseni, tačnije tokom čitavog oktobra, Rakovi će biti miljenici zvijezda. Sudbina će biti široke ruke prema njima, pa mogu da očekuju početak zlatnog perioda. U njima će se probuditi snažni liderski kvaliteti, a trud i zalaganje na poslu neće proći nezapaženo - nadređeni će ih nagraditi za marljivost koju pokazuju.

Ako još nisu našli profesiju svojih snova, ili su u potrazi za poslom, ovo će takođerbiti povoljan period. Postoji i velika šansa da će uspjeti da unovče svoj hobi i pretvore ga u dodatan izvor zarade. Dobre vijesti su i što su zvijezde za Rakove pripremile neočekivane dobitke i iznenadni priliv novca.

Iako je ovo dobar mjesec, postoji i šansa da će im se život promijeniti do neshvatljivosti. To nije loša stvar, ali svaka promjena donosi nervozu, pa je moguće da će biti pomalo uznemireni usljed velikih, novih okolnosti. Astrolog savjetuje da slušaju svoje srce i intuiciju, te napominje da morajue pokazati hrabrost i istrajnost kako biste dobili pomoć Univerzuma, piše zena.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana