Čuveni astrolog kaže da će ova tri znaka dobiti gomile novca

GS
Čuveni astrolog kaže da će ova tri znaka dobiti gomile novca

Od 20. aprila na snagu je stupio retrogradni Merkur i trajaće sve do 15. maja, a poznato je da je ovo izazovan aspekt koji može donijeti mnogo neprijatnosti i nenadanih problema. Ipak, poznati ruski astrolog Pavel Globa istakao je da će neki znaci, iako je u toku ovaj aspekt, imati i te kako mnogo sreće.

On tvrdi da tri znaka Zodijaka od 22. aprila imaju priliku da ostvare svoje snove i realizuju brojne planove, prenosi "Vnimanie.pro". To su Lavovi, Djevice i Jarčevi. Evo kratke astro prognoze za njih.

LAV

Usmjerite sve svoje snage na praktični dio svojih planova i na konkretne akcije. Nemojte propustiti odličnu šansu da dođete do svojih ciljeva, možda i dugogodišnjih, lako i glatko.

DJEVICA

Zaboravite na skromnost! Vaš trud i napori treba da budu vrednovani i biće. Ovo je takođe period kada ćete imati puno sreće sa novcem. Uspjeh posebno treba da očekuju pripadnici znaka koji žive u drugoj zemlji ili u gradu u kom nisu rođeni.

JARAC

Ovo će biti period kada ćete dobiti nalet inspiracije i kreativnosti, pa svi koji se bave takvim tipom posla i hobija, mogu da očekuju puno sjajnih prilika. Ovo će vam donijeti i zavidan prihod i dobre finansijske prilike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana