Čuvajte se, oni uvijek vraćaju milo za drago

GS
Foto: Ilustracija

Ovi znakovi Zodijaka su veoma osvetoljubivi.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj napetosti i strasti. Ovo se proteže na svaki aspekt njihovog života, uključujući i onaj gdje se osjećaju omalovaženo. Sa prirodnom sklonošću ka strategiji i oštrim osjećajem za intuiciju, Škorpije su u stanju da smišljaju planove koji su suptilni i efikasni. Imaju fantastično pamćenje i ne zaboravljaju brzo kada su povrijeđeni, zbog čega su njihova osvetna djela dobro proračunata (i često dugotrajna). Škorpije takođe posjeduju dubok osjećaj lojalnosti i pravde, tako da su njihovi postupci često vođeni željom da preuzmu pravdu u svoje ruke, ispravljajući ono što vide kao nepravdu.

Ovan

Ovnova smjela, impulsivna priroda znači da ne prihvataju nepravdu skrštenih ruku. Kada osete da su iskorišćeni, Ovnovi imaju tendenciju da reaguju brzo i punom snagom. Njihovi akti osvete su često direktni i stvarni, odražavajući njihov neposredan i konfrontirajući stil. Iako to znači da oni nisu od onih koji će dugo biti ljuti, to takođe znači da će svako ko je prezreo Ovna, osjetiti punu i neposrednu snagu svog besa. Oni se ne plaše da stave do znanja da traže osvetu i vjerovatno će rizikovati kada dijele pravdu. 

Jarac

Jarčeva odlučnost i strateško razmišljanje mogu se proširiti na način na koji se ponašaju u situacijama u kojima žele da traže osvetu. Oni su strpljivi pojedinci i spremni su da sačekaju pravi trenutak da deluju, obezbjeđujući da njihovi postupci imaju predviđeni uticaj. Ako Jarac postavi za cilj da se osveti nekome ko im je naneo nepravdu, neće lako odustati od svog plana - skloni su da neko vrijeme zadrže ljutnju. Njihovi akti osvete su često proračunati i mogli bi imati za cilj da nauče drugu osobu lekciji, odražavajući njihovu praktičnu i disciplinovanu prirodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana