Crni Mjesec u Vagi, biće ovo period skandala i vanbračnih afera

Agencije
Crni Mjesec u Vagi, biće ovo period skandala i vanbračnih afera

Crni Mjesec ili Lilit ušao je u Vagu i tu ostaje narednih devet mjeseci, sasvim dovoljno da napravi dar-mar u našim životima. Kako je Vaga 7. polje prirodnog horoskopa koja je zadužena za ljubavne odnose, do kraja marta 2025. biće vrelo u krevetu, mnogi će iskusiti fatalne ljubavi, ali i pucanje po šavovima i afere koje brzo bivaju otkrivene.

Najgore će proći parovi koji već dugo vremena životare bez istinskih emocija, a nespremni da započnu novu životnu fazu. Njima dolazi kraj koji je odavno na vidiku.

Legenda o Lilit

Prema legendi, Lilit je bila prva Adamova žena napravljena od zemlje kao i on, koja je željela da ima ista prava kao i on. Zbog toga je odbačena i prognana, pa je Bog od Adamovog rebra stvorio Evu.

U astrologiji, Lilit se smatra za drugi tamni Zemljin satelit koji se kreće na udaljenijoj orbiti od Mjeseca, zbog čega se ne vidi pa nosi ime Crni Mjesec. Lilit u astrologiji predstavlja iskonsku strast, vanbračne afere, ljubavnicu, osvetu, borbu za ženska prava, destruktivnu silu kojoj muškarac ne može da odoli i koja ruši sve pred sobom.

Biće ovo period skandala i vanbračnih afera

Kad se nađe u znaku Vage koji je 7. polje prirodnog horoskopa i koji simbolizuje ljubav i po svojoj prirodi teži balansu, to znači da narednih devet mjeseci u ljubavnim odnosima slijedi turbulentan period između onoga što imamo i onoga za čim žudimo.

Lilit u Vagi će uzburkati strasti i potisnute snove koji, kad se pojave na površini naše svijesti, dobijaju ogromnu snagu i dominiraju našim postupcima.

Zato ćemo u narednih devet mjeseci biti svjedoci brojnih skandala javnih ličnosti, pucanja višedecenijskih brakova zbog preljube i želje da zadovoljimo ono iskonsko u nama.

Lilit je važna tačka u natalnom horoskopu i njena pozicija govori o onome što je najdublje skriveno u podsvijesti. Ona opisuje naša instinktivna ponašanja, seksualnost, egoizam i potrebu za destrukcijom.

Posebno kritičan period će biti oko 4. septembra

Ona ne može biti sputana, pa se muškarci žene Evom koja predstavlja tip žene koja stvara porodicu, a potajno žude za Lilit koju biraju za ljubavnicu.

Posebno opasan biće period oko 4. septembra kada će se Venera kao vladar znaka Vage spojiti sa Lilit, što će duplirati njenu energiju i snagu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana