Avgust donosi neviđenu sreću za ova četiri znaka!

GS
Avgust donosi neviđenu sreću za ova četiri znaka!

Vasilisa Volodina, jedna od najpoznatijih ruskih astrološkinja, nedavno je objavila astrološke prognoze za avgust 2024.

Prema njenim predviđanjima, četiri horoskopska znaka će u ovom mjesecu doživjeti izuzetno povoljan period. Prema njenom mišljenju, avgust će biti mjesec iznenađenja i poklona, kako u emotivnom, tako i u materijalnom smislu, piše Najžena.

Ovan

Pripremite se za izuzetnu sreću u avgustu! Očekuju vas značajni i pozitivni događaji. Brzo i odlučno krenite ka svojim ciljevima jer će se u ovom periodu dogoditi ključan trenutak u vašoj karijeri. Vaš trud će biti prepoznat, što može donijeti unapređenje ili bonus. Takođe, očekujte susret sa osobom koja će igrati važnu ulogu u vašem životu i koja će vas inspirisati da ostvarite svoje planove.

Lav

Ovo je vaše vrijeme! Avgust će vam donijeti mnogo radosti i iznenađenja u privatnom životu. Ako ste još uvijek sami, očekujte susret koji će vam promijeniti život. Za one u vezama, avgust će donijeti strasti i uzbuđenja kao na početku veze. Ako planirate putovanja, avgust će vam doneti dodatnu magiju i sreću. Sve će ići lako, a partner će vam pokazati koliko vam je važan.

Strelac

Nebo vam u avgustu donosi sjajne vijesti. Bićete u prilici da promijenite mnogo važnih stvari i da iskoristite brojne prilike koje će se otvoriti pred vama. Sada je idealno vrijeme da realizujete ambiciozne planove i pokrenete velike projekte. Svaki izazov će se pretvoriti u uspjeh, a možda vas čeka i neočekivani dobitak ili nasljeđe. Podijelite svoju sreću sa porodicom i prijateljima, i ne zaboravite da investirate u sreću.

Ribe

Ovaj avgust će vam donijeti ostvarenje svih vaših snova i želja na nevjerovatne načine! Osjećaćete se kao da ste u bajci. Možda ćete otputovati na destinaciju iz snova, dobiti novac ili kredit za stan, ili proširiti porodicu. Imaćete odlične odnose sa kolegama i prijateljima, a mjesec će vam biti ispunjen aktivnostima i zanimljivim događajima. Energija će vam dolaziti kroz komunikaciju, a naročito ćete imati sreće u kontaktima sa osobama iz elemenata vode i zemlje. Uživajte u ovom periodu koji ste zaslužili!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana