Astrolozi tvrde: Ovo će biti najsrećniji dani u junu

GS
Astrolozi tvrde: Ovo će biti najsrećniji dani u junu

Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu junu za nas mogu biti najuspješniji i zašto.

Zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

3. jun – Merkur prelazi u znak Blizanaca

Prvi povoljan dan je 3. jun. Ovog dana Merkur će preći u znak Blizanaca – to mu je najpovoljniji položaj, ne računajući boravak u znaku Djevice.

Merkur je izuzetno jak u ovom znaku i može nam uveliko promijeniti život, pružajući nam pomoć u rješavanju finansijskih i drugih važnih stvari, obdarujući nas snažnim pamćenjem, željom za putovanjima i otkrivanjem novih horizonata.
 

Vrlo dobro vrijeme počinje 3. juna, stoga ništa ne odgađajte za kasnije. Merkur će vam pomoći da shvatite kako zaobići prepreke u budućnosti.

6. jun

Šesti juni (6.6.) je izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan moći, svijetom će vladati Šestica – jedan od najkreativnijih brojeva, koji će nam dati želju da budemo bolji i uspješniji.

Na ovaj dan pokušajte biti što produktivniji i nemojte se plašiti slušati svoju intuiciju, pogotovo ako radite na kreativnom polju – oglašavanje, dizajn, muzika i tako dalje.

11. jun – kvadrat Marsa i Plutona

Mars i Pluton će se ovog dana nalaziti u prilično povoljnom položaju jedan u odnosu na drugog. Na ovaj dan pojačaće se naša snaga volje i želja za borbom za sreću.

Pojaviće se strast i želja za napredovanjem, za postizanjem podviga za sebe i svoje voljene. Najsnažnija energija ovog dana biće kolektivne prirode. Morate biti bliže prijateljima, kolegama, rođacima, piše "Atma".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana