Astrolozi tvrde da su ovo najgore kombinacije prijatelja u horoskopu

GS
Astrolozi tvrde da su ovo najgore kombinacije prijatelja u horoskopu

Iako sve horoskopske kombinacije mogu da budu divni prijatelji, nekim je to zbog njihovih urođenih osobina ipak malo izazovnije. A evo koje su najgore kombinacije prijatelja u horoskopu, prema astrolozima.

Ove horoskopske kombinacije su prema astrolozima najlošije kada je riječ o prijateljstvima. Teško opstaju, ne pronalaze razumjevanje jedni za druge i jednostavno se ne uklapaju. Evo koje kombinacije prijatelja su najgore u horoskopu:

OVAN I RAK

Ovnovi su emotivniji nego što se to čini na prvi pogled i to je nešto što ih povezuje s prijateljima Rakovima. I Ovan i Rak su dobri u slušanju i brižni su prema drugima. Problemi se javljaju u trenucima kad se Ovan preterano sukobi s Rakom, pa u žaru trenutka kaže nešto čime mu povrijedi osećanja.

Ovnovi su impulsivni i žele da učine stvari odmah, dok su Rakovima mnogo oprezniji i skloni da dobro promisle pre kretanja u akciju. Oba znaka su sklona kontroli i tu stvari mogu da postanu napete. Rak nije dovoljno spontan za avanturistički nastrojenog Ovna i na kraju ova dva znaka mogu da počnu jedan drugom da idu na živce, a prijateljski odnos će postati napet.

BIK I JARAC

Bikovi i Jarci su izuzetno tvrdoglavi znakovi, pa ova kombinacija nije neka sreća.

Ako i postanu prijatelji, nakon nekog vremena će shvatiti da se njihove nesaglasnosti ne mogu riješiti. Moguće je da problem leži u tome što su oba znaka pouzdana, nezavisna i prizemna, pa su zapravo previše slična.

Ni Bik niti Jarac se ne prilagođavaju dobro promjenama i ne vole ih zapravo, vrlo su nefleksibilni. Na kraju u tom prijateljstvu niko neće popustiti i nijedna strana ne prihvata kompromis. Takvo prijateljstvo s vrijeme će samo nestati.

BLIZANCI I BIK

Blizanci su veoma spontani i živopisni. I Blizanac i Bik znaju kako da naprave zabavu, a problem nastaje kada Bik odbije da učini bilo koju od stotinu zabavnih stvari koje Blizanac želi da napravi.

Bik može da bude nevjerovatan kad je zabava i druženje u pitanju, ali isto tako mu treba pauza i odmor od svega.

Blizanci bi se mogli zabavljati bez predaha do kraja života i nisu skloni razumjevanju za potrebe drugih. Blizančeva dobrodušna mlitavost Bika može jako da iznervira, a poludeće nakon što ga Blizanac po ko zna koji put pokuša ispraviti i uvjeriti u nešto. Tad može da dođe do žestoke svađe i kraja tog prijateljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana