Gmail predstavio novu kolekciju profilnih fotografija

GS
Foto: Ilustracija

Googleova usluga za elektronsku poštu dobila je osvježenje u vidu kolekcije atraktivnih i šarenih profilnih fotografija. Google je napravio novu kolekciju slika dizajniranih za korisničke profilne slike

Nove ilustracije pod imenom Gugl Ilustrations napravljene su za one koji vole šarene profilne slike, a ne žele koristiti svoje fotografije. Kolekcija slika je prilično velika.

Najnovija kolekcija ilustracija pokazuje da Gugl nastoji imati drukčiji pristup od Mikrosoftovih 0 avatara ili Snepovih Bitmojija, a koji, podsjećamo, omogućavaju izradu stilizovanih interpretacija korisničkih profilnih fotografije, prenose Nezavisne.

Najnovije ilustracije su, bar zasad, ekskluzivne samo za korisnike Androida. Ako imate telefon koji koristi Guglov operativni sistem, jednu od novih sličica možete staviti za profilnu unutar Gugl Vorkspejsa. 

Gugl takođe spominje da "trenutno radi" na prenošenju novih ilustracija na iOS i web, kao i "niz drugih proizvoda". Takođe su napomenuli da će s vremenom kolekcija avatara postepeno rasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana