Aplikacije na telefonu pomoću kojih možete zaraditi

GS
Foto: Twitter

U današnjem digitalnom dobu, pametni telefoni postali su neizostavan dio naših života, a aplikacije na njima nude mnoge mogućnosti za dodatnu zaradu.

Ovi programi spajaju praktičnost mobilnih uređaja s potencijalom za ostvarivanje dodatnog prihoda. Bez obzira da li želite zarađivati dodatni novac kod kuće, dok putujete ili čekate u redu, postoje brojne aplikacije koje vam omogućavaju da to postignete.

Swagbucks

Swagbucks je popularna platforma za ispunjavanje anketa, gledanje video sadržaja i šoping putem mobilnog uređaja. Za svaku aktivnost zarađujete "Swagbucks" bodove, koje možete konvertovati u nagrade ili novac.

Uber i Lyft

Ako imate automobil, aplikacije kao što su Uber i Lyft omogućavaju vam da postanete vozač i zarađujete novac vozeći putnike po gradu. To je odličan način za dodatnu zaradu u slobodno vrijeme.

Upwork

Ako ste slobodnjak ili freelancer, Upwork je izvanredna platforma za pronalaženje poslova. Preuzmite mobilnu aplikaciju i budite u toku s najnovijim projektima i ponudama.

Airbnb

Aplikacija Airbnb omogućava vam da iznajmite svoj prostor ili sobu putnicima. To je sjajan način da iskoristite slobodan prostor i zarađujete dodatni novac.

Fiverr

Fiverr je platforma koja vam omogućava da ponudite svoje veštine i usluge drugim korisnicima. Možete pružati usluge kao što su pisanje, grafički dizajn, programiranje i mnoge druge, direktno putem svojeg mobilnog uređaja, prenosi Glas Srpske

 YouTube i Twitch

Ako imate kreativan talenat, možete započeti vlastiti YouTube kanal ili Twitch stranicu putem mobilne aplikacije. Postavljanjem zanimljivog sadržaja i privlačenjem publike, možete zarađivati putem oglasa i donacija.

Mobilne aplikacije za štednju

Postoje i aplikacije za štednju, poput Acorns i Robinhood, koje vam omogućavaju da ulažete i štedite novac putem mobilnog telefona.

Ove su samo neke od mnogih aplikacija koje vam mogu pomoći da zaradite dodatni novac putem vašeg pametnog telefona. Važno je napomenuti da će zarada zavisiti od vaših vještina, vremena i truda koji ste spremni uložiti. Bez obzira na vaše ciljeve, pametni telefon postaje sve moćniji alat za stvaranje dodatnih prihoda u digitalnom svijetu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana