Ajnštajnova pomoćnica pred smrt otkrila tajnu: Ajnštajn je bio pozvan da prouči NLO i vanzemaljce iz Rozvela

The Sun
Foto: Ilustracija

Kako se tvrdi u jednom intervjuu Albert Ajnštajn tajno je pozvan u SAD da prouči leteći tanjir – NLO, iz Rozvela! Svjetski slavni fizičar Albert Ajnštajn po izjavi datoj u intervjuju pred samu smrt njegove pomoćnice Dr.Širli Rajt bio je pozvan od strane američkih vojnih službi da prouči NLO i da pogleda vanzemaljce.

Dr Širli Rajt rekla je da je bila sa njim na tajnom putovanju u pustinju u Novom Meksiku, SAD odnosno današnju Area51.

Ona je detaljno opisala šta su videli u seriji snimaka snimljenih neposredno prije njene smrti 2015. godine, a javnost je sa ovim misterioznim događajem upoznata tek sada piše brtinaski San.

Dr Rajt je rekao da je vanzemaljska letjelica -NLO koji se navodno srušio u jula 1947. – izgledala oštećena sa jedne strane.Ona je dodala: Bio je u obliku diska, nekako konkavno. Njegova veličina je iznosila do jedne četvrtine poda hangara.

“Tijelo broda je bilo ono što bih danas nazvao prilično reflektujućim materijalom, ali kada ste mu prišli blizu, bilo je prilično dosadno.

“Bili su veoma radoznali od čega su napravljen materijal NLO-a. NLO je bio okružen čuvarima, fotografima i stručnjacima koji su ga proučavali” tvrdila je pomoćica Alberta Ajnštajna

Ajnštajn je proučavao NLO-ov “pogonski sistem“, tvrdi dr Rajt.

Ona je rekla: “Uopšte ga nije uznemirilo gledanje stvarnih dokaza. Nisam zabilježila u svojim bilješkama njegove prve komentare, ali je rekao nešto u smislu da nije iznenađen što su došli na Zemlju.”

“To mu je dalo nadu da možemo da naučimo više o univerzumu. Kontakt, rekao je, bi trebalo da bude korist za oba naša svijeta.“ dodala je Dr Širli Rajt

Dr Širli je takođe izjavila da su njoj i Ajnštajnu takođe pokazani leševi pet vanzemaljaca iz Rozvela jer je nekim specijalistima je bilo dozvoljeno da bliže pogledaju, uključujući i njenog šefa -Ajnštajna

“Meni su svih petorica ličili isto . Bili su visoki oko 1.5 metar bez kose, velike glave i ogromnih tamnih očiju, a koža im je bila siva sa blagom zelenkastom nijansom.Uglavnom njihova tijela nisu bila otkrivena, obučeni su u pripijena odijela. Ali čuo sam da nisu imali pupke ili genitalije”

Ajnštajn je napisao izveštaj o (navodnim) vanzemaljcima iz Rozvela i dr Rajt, koja je doktorirala fizičku hemiju i fizičke nauke, naređeno je da drži jezik za zubima.

Ispričala je kako je izabrana među brojnim talentovanim studentima da radi za Ajnštajna na Univerzitetu Prinston tokom ljeta 1947.

Čuvala je njihovu tajnu za sebe skoro sedam decenija, ali je odbila da sa njom ode u grob. Neposredno prije smrti 2015. godine, u 85. godini, pristala je da bude intervjuisana od strane vrhunskog lovca na NLO Šile Frenklin.

Trake su sada prvi put objavljene u javnosti.

Njemački naučnik Ajnštajn, poznat po svojoj teoriji relativnosti, dugo je vjerovao u vanzemaljski život.

U intervjuu 1920. rekao je: “Postoji svaki razlog da se vjeruje da su Mars i druge planete naseljeni. Zašto bi Zemlja bila jedina planeta koja podržava ljudski život? Nije jedinstvena ni u jednom drugom pogledu.”

Britanski stručnjak za NLO Filip Mantl (63) rekao je: „Sledeće godine biće 75. godišnjica Rozvela i svi oni koji su bili umješani su sada preminuli.

Takozvani Rozvelov incident fascinira posmatrače NLO-a više od 70 godina. U maju je negativ sa filma od 16 mm tvrdio da prikazuje autopsiju vanzemaljaca prodatu za 71.000 funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana