Xiaomi uskoro predstavlja Mix Fold 4 i Mix Flip

G.S.
Xiaomi uskoro predstavlja Mix Fold 4 i Mix Flip

Kineski proizvođač Xiaomi ovog mjeseca će predstaviti dva smartphonea, a to su Mix Fold 4 i Mix Flip.

Xiaomi će nove uređaje predstaviti 30. jula u Kini, zajedno s još četiri svoja proizvoda, a to su Redmi K70 Ultra, Watch S4 Sport, Smart Band 9 i slušalice Buds 5.

Jasno, zvijezde događaja će biti Mix Fold 4 i Mix Flip, sljedeća generacija Xiaomi preklopnih uređaja. Sudeći prema teaserima, Mix Fold 4 će biti dostupan u plavoj i bijeloj boji, no cijene još uvijek nisu poznate.

Xiaomi je potvrdio podatak koji se odnosi na procesor modela Mix Fold 4, a to je Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Ipak, postoje glasine da će isti procesor pokretati i Mix Flip.

Osim moćnog hardvera, koji uključuje glavnu kameru od 50 MP i periskopsku kameru, Mix Fold 4 će kupcima biti privlačan i zbog svoje forme jer će postati jedan od najtanjih preklopnih uređaja na tržištu. U sklopljenoj formi njegova debljina iznosi samo 9,47 mm, što znači da je tanji od Samsungovog Galaxya Z Fopld 6 čija debljina iznosi 12,1 mm.

To znači da Magic V3 i dalje ostaje najtanji preklopni smartphone na svijetu s obzirom na debljinu Honorovog flegšipa od samo 9,2 mm.

Mix Flip će postati prvi Xiaomi smartfon ove vrste i biće dostupan globalno kao i Mix Fold 4, što je takođe prvi put za Xiaomi .

Očekuje se da će Mix Flip biti jednako moćan kao i Mix Fold 4, no zbog drugačije forme, kamera i baterija bi mogle predstavljati razlike između dva uređaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana