Whats App testira novu funkciju, oduševiće one koji mrze da kucaju poruke

GS
Whats App testira novu funkciju, oduševiće one koji mrze da kucaju poruke

Prema saznanjima sajta Prema saznanjima sajta WABetaInfo, Whats App radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da snime i objave audio poruke u okviru svog Whats App statusa.

Kada funkcija postane dostupna, aplikacija bi korisniku trebalo da dopusti da snimi glasovnu poruku, slično onome što je moguće u okviru razgovora.

To bi moglo uključiti i ubacivanje postojećih audio fajlova, ali ovo još nije implementirano.
Prema saznanjima sajta WABetaInfo, Whats App radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da snime i objave audio poruke u okviru svog Whats App statusa.

Glasovni snimci u okviru ažuriranja statusa bi se dijelili sa korisnikovim Whats App kontaktima, a koristila bi se ista podešavanja privatnosti kao i za fotografije i video fajlove i imali bi end-to-end enkripciju.

Whats App nije jedina aplikacija koja eksperimentiše sa glasovnim pričama. Twitter je dugo testirao mogućnost objavljivanja glasovnih tvitova na i iOS-u, a sada svi imaju tu opciju.

Pomenuta funkcija za Whats App je još uvijek u fazi razvoja i nije u funkciji čak ni za beta testere. Ukoliko bude objavljena, prvo će biti dostupna za testiranje, prije nego što postane šire implementirana, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana