Uz Open uslugu preporučujemo Samsung 3D smart televizor ili Alcatel Pixi 8 tablet

M:tel
Uz Open uslugu preporučujemo Samsung 3D smart televizor ili Alcatel Pixi 8 tablet

Uživajte u ljetu uz m:tel Open pakete po cijeni pretplate od 1 KM za prva tri mjeseca korišćenja usluge ili odaberite jedan od uređaja iz promotivne Open ponude iz koje izdvajamo Samsung 3D smart LED televizor od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 56 KM uz Open trio plus paket, ili Alcatel Pixi 8 tablet, po cijeni već od 1 KM za TV uz paket duo fiksna+internet 1.

Preporučeni Samsungov 3D smart televizor (model 40H6400) krasi jedinstven dizajn, te prepoznatljivo postolje u obliku slova “X” sa završnom srebrnom obradom. Ovo srebrno postolje i tanak okvir oko televizora dobro se upotpunjuju, zaokružujući tako atraktivan dizajn televizora srednje klase,  koji će se dobro uklopiti i u otmjenije interijere. Hardverski  i softverski je veoma dobro opremljen, a posjeduje i najbolji daljinski upravljač na tržištu s raznolikom Smart TV platformom. Tu je i široka podrška za različite multimedijalne formate koje je moguće gledati povezivanjem vanjske memorije na USB priključke i kvalitetom slike koja će  zadovoljiti i zahtjevnije korisnike.

Tablet Alcatel Pixi 8 u m:tel promotivnoj ponudi s cijenom već od 1 KM, takođe je zanimljiva tema za razmišljanje. Ništa praktičnije i korisnije, rekli bi, za odmor u vrelim ljetnim danima, bilo da ste u kući, na nekom od obližnjih izletišta, bazenu, ili moru. Zahvaljujući svojim dimenziijama od 209 x 124.5 x 9 mm i težini od 325 g praktičan je za nošenje ma gdje se nalazili. S TFT kapacitivnim ekranom od 8.0 inča, Triple Core 1.2 GHz CPU procesorom i Android operativnom sistemom v4.4.2 KitKat, uz bateriju od 3240 mAh, ovaj tablet će, sigurni smo, upotpuniti vaše slobodno vrijeme i ispuniti vaša očekivanja.

U sklopu m:tel Open usluge, uz ponudu odličnih  televizora, vašoj pažnji takođe preporučujemo veliki izbor laptopa, tableta, mobilnih i fiksnih telefona, te bijele tehnike, kao i foto i video opreme.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana