TOP5 gadgeta za muškarce

Agencije
TOP5 gadgeta za muškarce

Decembar je mjesec kada se opustimo i dopustimo da nas obuzme praznični duh, u kome rado dajemo i primamo poklone. Uvijek postoji i neki koristan uređaj koji priželjkujemo tokom godine, a u novogodišnjoj euforiji odlučimo da udovoljimo sebi i najzad ga priuštimo.Pripremili smo listu korisnih uređaja koji mame poglede, uglavnom, osoba muškog pola.

 

Sony Playstation

Sony Playstation je bezvremenska konzola za igru i skoro obavezni acesoar vašem domu. Iako je Sony Playstation 4 pred vratima, Playstation 3 i dalje predstavlja odličan izbor pri kupovini konzole za igru, pogotovu sada kada je cena izuzetno niska. Bez obzira na starosnu dob, Sony Playstation 3 će pružiti sate i sate zabave vama i vašem društvu uz igre poput FIFA ili PES 2014, kao i igre poput GTA V, God Of War 3, Little Big Planet, Resistance 3 i druge.

Ako nemate konzolu za igru u svom domu, ili razmišljate o zamjeni svoje vjerne PS ili PS2 konzole, sada je pravi trenutak.

MemoPad HD7

Tablet uređaji su se pojavili prije par godina, ali su postali dio naše svakodnevnice. Asus MemoPad HD7 je tablet koji nudi odličan odnos cijene i performansi. Ovaj tablet je stekao veliku popularnost, jer za pristojnu cijenu korisnik dobija puno mogućnosti. Četvorojezgarni procesor na 1.2GHz, 1GB RAM memorije, WiFi, Bluetooth i izbor u količini interne memorije, čine da ovaj tablet bude na samom vrhu naše liste.

Postoje dvije verzije ovog uređaja, verzija od 8GB koja posjeduje prednju kameru od 0.3Mpix i zadnju od 2Mpix, kao i verzija od 16GB sa prednjom kamerom od 1.2Mpix i zadnjom od 5Mpix , pa možete odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama i budžetu, bez gubitka u performansama.

Lenovo P780

Svako voli da posjeduje moderan telefon sa puno mogućnosti, ali često prepreku u kupovini predstavlja baterija manje autonomije. Lenovo P780 rješava taj problem svojom baterijom izuzetno velikog kapaciteta od čak 4000mAh, sa trajanjem od preko 3 dana standardne upotrebe sa dve SIM kartice.

Ovaj uređaj posjeduje sve što je potrebno da ima moderan telefon, kvalitet izrade je odličan, a performanse odlične po svim standardima. Telefon poseduje i USB OTG koji omogućava da na njega povežete USB Flash memorije, miš, tastaturu, pa čak i da punite druge uređaje njime ukoliko se za to ukaže potreba. Lenovo P780 predstavlja odličan izbor ukoliko razmišljate o kupovini novog telefona.

Asus Transformer T100TA

Asus Transformer Book T100TA predstavlja vrlo zanimljiv koncept hibridnog laptopa, sa ekranom osjetljivim na dodir, i tablet računara baziranog na Windows 8.1 operativnom sistemu. Dok je u laptop modu, uz tastaturu i ugrađeni Office paket, T100TA je sjajan prenosni poslovni računar.

Uz jednostavno razdvajanje ekrana dijagonale 10.1" od tastature, ovaj uređaj postaje vrlo moćan tablet koji se može koristiti za internet, pregled multimedije, igre i drugo. U Asus Transformer Book T100TA ugrađen je Intelov četvorojezgarni procesor na 1.33GHz, 2GB RAM memorije, a prisutni su WiFi i Bluetooth. Ovo je idealan uređaj za one koji vole da su uvijek u toku sa novim tehnologijama.

Samsung UE42F5500

Samsung UE42F5500 LED TV je smart televizor, dijagonale displeja od 42 inča, sa izuzetnim mogućnostima. Samsung HUB omogućava da skidate aplikacije koje su vam potrebne i time proširite mogućnosti ovog TV-a. Možete pristupati društvenim mrežama, vršiti pregled fotografija, videa i muzike.

Samsung UE42F5500, koji posjeduje dvojezgarni procesor, omogućava vam lak i brz multitasking, pa možete skidati jednu aplikaciju, dok koristite drugu, bez uticaja na performanse. Prisutna je i AllShare tehnologija koja dozvoljava da sa svog pametnog telefona direktno na TV prikažete video snimke ili fotografije. Ukoliko ste u potrazi za smart TV-om sa vrhunskim mogućnostima, ovo je pravi model za vas.

Nadamo se da smo barem malo imali uticaja na izbor poklona lično za vas ili vašu voljenu osobu. A sada hrabro krenite u ispunjenje želja za ove novogodišnje praznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana