Sve je spremno za Belgrade Gaming Festival

Agencije
Sve je spremno za Belgrade Gaming Festival

Belgrade Gaming Festival, jedno od najvećih dešavanja ovog tipa u regionu, održaće se od 8. do 11. novembra u Mikser House-u, s radnim vremenom od 10 do 22 časa.

U petak, 8. novembra počinje najveći broj turnira, u kojima će se prijavljeni timovi iz cijelog regiona i ostatka Evropa takmičiti u igrama Dota 2 i Counter Strike: Global Offensive. Finale oba turnira zakazano je za nedelju 10. novembra.

Učesnici turnira će imati priliku da se takmiče na više od 70 računara opremljenih ultra brzom Kingston HyperX memorijom i MSI GeForce GTX 650 Ti grafičkim kartama.

Okršaj najboljih takmičara u igri Pro Evolution Soccer 2014 je planiran za petak i subotu, dok timovi i pojedinci mogu da se prijave i bore za prvo mjesto u igrama World of Tanks i Tekken Tag 2 u nedjelju, 10. novembra.

U ponedeljak, 11. novembra, je slobodan dan za sve zainteresovane posjetioce i igrače koji će moći da se oprobaju u svim turnirskim igrama, kao i mini turnire u igrama za najmlađe.

Tokom cjelokupnog trajanja festivala, na galeriji Mikser House-a će se održavati turniri u igrama: Warhammer, Yu Gi Oh!, Magic the Gathering, Lego Chima, Beyblade, Monopoly i Settlers of Catan.

Sve pobjednike očekuju vrijedne robne i novčane nagrade, dok će ostali posjetioci imati priliku da vide i isprobaju najnovije hardverske i softverske proizvode, kao i gejming opremu i konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana