Stižu SteelSeries Siberia v2 slušalice

Agencije
Stižu SteelSeries Siberia v2 slušalice

Proizvođač memorijskih proizvoda Kingston najavio je premijerno predstavljanje SteelSeries Siberia v2 - Kingston HuperX Edition slušalica na DreamHack Summer-u 2013.

“Ova vrhunska, ogranicena serija slušalica kombinuje najizrazitije osobine na kojima se temelje i SteelSeries i Kingston HuperX: vrhunski dizajn, optimalne performanse i beskompromisan kvalitet. Baziran na Siberia v2 dizajnu, dobitniku brojnih nagrada na testovima proizvoda i svjetskim turnirima, HuperX izdanje slušalica ima sve kvalitete koje najbolji svjetski profesionalni igrači zahtevaju. Zvučnici prečnika 50mm omogućavaju igračima da iskuse bogate i dramatične zvukove - od impresivne, atmosferske muzike u pozadini do precizno pozicionih 3D zvukova koraka, pucnjave i još mogo toga”, saopštio je Kngston

“Naše partnerstvo sa SteelSeries se razvilo kroz razne zajedničke gejming događaje i sponzorstva gejming timova, kao i putem prodaja i marketing promocija kroz koje smo bili u mogućnosti da se uvjerimo u visok kvalitet njihovih proizvoda”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe..”Svi igrači iz naših sponzorisanih profesionalnih gejming timova kao što su NaVi, Incredible Miracle i SK Gaming ističu kvalitet Siberia v2. Kingston je ponosan što ima HuperX izdanje ovih nagrađivanih slušalica.”

“Mi smo radili paralelno sa Kingston timom dugi niz godina, od kreativnih marketing mogućnosti do sponzorisanja mnogih profesionalnih igrača i međunarodnih timova u takmičarskim krugovima”, izjavio je Brus Haver, direktor kompanije SteelSeries. “Uzbuđeni smo jer smo Kingston gejming publici i sistem bilderima omogućili korišćenje naših Siberia v2 slušalica.”

SteelSeriesa v2 – Kinston HuperX Edition slušalice će biti dostupne na tržištu Srbije kasnije tokom ove godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana