Šta sve donosi Google Maps navigacija

Agencije
Šta sve donosi Google Maps navigacija

Navigaciju u okviru Google Maps aplikacije za mobilne uređaje od nedavno je dostupna i u Srbiji na Android pametnim telefonima i tabletima.

Neke od karakteristika aplikacije obuhvataju:

Pretraživanje: Pretraga restorana, kompanija, atrakcija i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju i pročitajte preporuke i opise.

Navigacija: Google Maps Navigation (Beta) koristi vezu sa internetom kako bi bile prikazane najnovije mape nudeći glasovnu navigaciju. Google alatka za navigaciju redovno se ažurira najsvežijim podacima sa Google Maps.

To znači da korisnici neće morati da kupe nove unapređene verzije mapa ili da ručno ažuriraju svoje uređaje. Više ne morate da gledate ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno da slušate glasovne instrukcije.

Osmišljena za tablet: Osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve pogodnosti za Android tablete, čime je istraživanje svijeta iz komfora dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

Kritike: Postoji novi princip ocijenjivanja sa 5.0 zvijezdica koji vam daje brzi pregled toga kako vaši prijatelji i drugi ocijenjuju restorane, barove i kafiće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana