Sony predstavio model Xperia E

Agencije
Sony predstavio model Xperia E

Kompanija Sony Mobile Communicationc ("Sony Mobile") predstavila je nov, pristupačan dodatak seriji Xperia pametnih telefona, Xperia E. Najnoviji Android pametni telefon iz Sonyja će u standardnoj i dual SIM verziji globalno biti dostupan od prvog kvartala 2013.

Xperia E je kompaktan i cjenovno konkurentan pametni telefon koji je osmišljen da bude jednostavan. Dostupan u crnoj, bijeloj i pink boji, Xperia E se može pohvaliti HD Voice kvalitetom koji čini da pozivi budu jasniji. On takođe ima i opciju suzbijanja buke koja isključuje pozadinske zvuke, tako da korisnici mogu da imaju savršeno jasne telefonske razgovore u svakom okruženju.

Xperia E je dizajnirana da omogući korisnicima kontrolu nad troškovima i potrošnjom baterije. Aplikacija za kontrolu prenosa podataka prati potrošnju, dok poboljšani standby režim produžava njegovo trajanje do 4 puta.

Ako ekran provede nekoliko minuta u standby režimu, Wi-Fi i prenos podataka se isključuju a većina aplikacija postaje neaktivna, kako bi se uštedela baterija.

Pozivi i poruke, međutim, nastavljaju da funkcionišu normalno. Čim dodirnete ekran, standby režim prestaje i sve funkcije se vraćaju u normalu. Xperia E će takođe biti dostupan i u dual SIM verziji - Xperia E dual – tako da će korisnici samo jednim dodirom mijenjati tarife i na taj način moći da uštede.

"Korisnicima koji žele da zakorače u svijet Xperia pametnih telefona se iskreno savjetuje da potraže Xperia E ili Xperia E dual. Oni su savršeni za ljude koji traže povoljan pristup kvalitetu i funkcionalnosti koji se inače povezuju sa vrhunskim Android pametnim telefonima," izjavio je Bjorn Bourdin, direktor marketinga CU Centralne Evrope.

Xperia E opremljen je superiornim kvalitetom zvuka sa preinstaliranom „WALKMAN®" aplikacijom koja podrazumeva xLOUD™ audio tehnologiju, 3D surround zvuk i ručnim ekvilajzer.

Osim pristupa milionima pjesama preko cloud servisa Music Unlimited iz Sony Entertainment mreže , korisnici mogu lako i gledati i djeliti sadržaj preko TV-a, tableta i računara uz pomoć DLNA wireless konekcije.

Za najnovije Android korisničko iskustvo, Xperia E će biti lansiran na Androidu 4.1 (Jelly Bean).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana