Otvorena izložba fotografija foto-konkursa „Uhvati komunikaciju u Muzičkom paviljonu parka „Petar Kočić

M:tel
Otvorena izložba fotografija foto-konkursa „Uhvati komunikaciju u Muzičkom paviljonu parka „Petar Kočić

Nakon nekoliko stotina pristiglih radova, mjesec dana glasanja na službenom blogu kompanije m:tel i sastanka stručne komisije proglašeni su pobjednici konkursa i odabrano je 30 najuspješnijih fotografija pristiglih na foto-konkurs „Uhvati komunikaciju"

Autori fotografija iz cijele Bosne i Hercegovine okupili su se 15. septembra u 19 časova u Muzičkom paviljonu parka „Petar Kočić" u Banjaluci na otvaranje izložbe pod nazivom 'Uhvati komunikaciju' na kojoj je i izloženo 30 radova koji su najbolje dočarali temu konkursa.

Tom prilikom Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel, i Anja Savić, predstavnica kompanije Canon, uručile su nagrade za tri najbolje fotografije i diplome za autore izloženih fotografija.

Prva nagrada i vrhunski fotoaparat Canon EOS 1200D otišao je u ruke kreativne Tajane Dedić-Starović koja je žiri osvojila svojom interpretacijom moderne komunikacije. Drugu nagradu žirija osvojila je Tijana Borić koja je na svojoj fotografiji predstavila komunikaciju putem Brajevog pisma i na taj način osvojila fotoaparat Canon Powershot SX710. Favorit publike bila je fotografija Dijane Radan koja je tokom trajanja konkursa prikupila najveći broj lajkova na službenom blogu kompanije m:tel www.blog.mtel.ba. Trećeplasirana učesnica od sada će imati priliku da svoje fotografije izrađuje putem visoko kvalitetnog Canon Inkjet foto-štampača MFCANON Pixma MG2450.

Predstavnici kompanije m:tel izrazili su zadovoljstvo zbog rekordnog broja prijava, a veče se nastavilo u odličnoj atmosferi uz zvukove violine. Izložba će biti otvorena za javnost tokom narednih šest dana, tačnije do 21. septembra, a sve radove koji su pristigli u toku konkursa možete pogledati na m:blogu.

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana