Od sada možete dopuniti svoj račun i na prodajnim mjestima Lutrije Republike Srpske

M:tel
Od sada možete dopuniti svoj račun i na prodajnim mjestima Lutrije Republike Srpske

Znajući da je korisnicima Friend prepaid paketa u mobilnoj telefoniji važno da im mogućnost dopuna njihovog računa bude na dohvat ruke, kompanija m:tel kontinuirano širi mrežu posredničke podrške. Odnedavno je na 33 lokacije Lutrije Republike Srpske širom Republike Srpske moguće kupiti startni Friend paket, ali i elektronski dopuniti Friend račun.

 

Kiosci Lutrije RS nalaze se u Banjaluci, Laktašima, Srpcu, Gradišci, Prijedoru, Novom Gradu, Kozarskoj Dubici, Prnjavoru, Derventi, Doboju, Brčkom, Bijeljini, Zvorniku, Bratuncu, Rogatici, Sokocu, na Palama, Lukavici, I.Ilidži, Višegradu, Foči, Gackom, Bileći i u Trebinju.

 

Pored lokacija Lutrije RS, elektronske dopune u iznosima od 2 do 50 KM dostupne su Friend korisnicima na oko 12 000 posredničkih lokacija širom BiH, kao i na 17 samouslužnih platomata u Banjaluci.

 

Pored navedenog, Friend račun možete dopuniti na brojne načine, a neki od najpopularnijih su kupovina vaučera, dopune sa postpaid računa, sa fiksnog telefona, kao i dopune putem usluga m:gp i Podijeli dopunu. Informišite se više na www.mtel.ba/friend-dopuna.

 

Stanje i rok važenja svog Friend računa možete saznati biranjem koda *101", ili pozivanjem kratkog broja 444.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana