Novi Majspejs poletio na krilima Džastina Timberlejka

Agencije
Novi Majspejs poletio na krilima Džastina Timberlejka

Nova, redizajnirana i poboljšana verzija društvene mreže Majspejs, startovala je juče, skoro u isto vrijeme kada je njen suvlasnik Džastin Timberlejk izbacio novi singl "Suit&Tie", u saradnji sa Džej Zijem.

Poslije nekoliko mjeseci probne verzije, Majspejs je danas konačno pustio novu verziju u rad. Svi stari korisnici mogu da se prijave putem korisničnog imena i šifre koju su ranije imali, a oni koji tek žele da se priključe, mogu da se registruju.  

Kako bi privukli surfere, vlasnici Majspejsa su odlučili da na sajt okače novi spot Džastina Timberlejka, koji je i sam jedan od suvlasnika. Poslije prijave ili registracije, stičete pravo da pogledate spot za pjesmu "Suit&Tie".

Već na prvi pogled je jasno da je novi Majspejs posvećen muzici, njenom slušanju i dijeljenju među virtuelnim prijateljima. Kako je istakao jedan britanski bloger, "ovo nije platforma za kačenje fotografija mačaka", već mjesto za dobru muziku.

Novi Majspejs je osmišljen tako da izvođačima omogući neposredan kontakt sa fanovima. Ako želite da proverite da li vam se dopada, takođe se možete prijaviti putem svog profila na Tviteru i Fejsbuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana