M:magazin: Najbolji telefoni i najiščekivaniji uređaji u 2015. godini

M:tel
M:magazin: Najbolji telefoni i najiščekivaniji uređaji u 2015. godini

Prvo ovogodišnje TV izdanje m:magazin u svojoj 28. epizodi, koja će biti emitovana u subotu na ATV-u, trećeg dana januara u terminu od 16.15 časova, donosi brojne informacije i novitete iz svijeta tehnologije, a tu su takođe i nezaobilazni sadržaji i najnovije vijesti iz svijeta komunikacija.

Podsjetićemo se koji su to pametni telefoni obilježili proteklu godinu, a koji će vrlo vjerovatno ostaviti trag u ovoj. Vidjećemo i koji su telefon kao najbolji izabrali m:telovi korisnici.

Tehnologija napreduje i razvija se iz dana u dana, pa je tako i protekla godina bila u znaku novih uređaja, koji bi manje ili više trebali da olakšaju život čovjeku savremenog doba. Neki od njih su uspjeli u tom naumu, neki su, opet, pomjerili granica, dok su nas treći, u najmanju ruku, nasmijali.

Kroz novih 20 minuta emisije vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će vam pored navedenih, predstaviti još mnoge zanimljive i zabavne teme.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana